Foarte important.

Pentru activitățile pe care le propun copiilor am fost nevoit să experimentez multe instrumente de lucru (papetărie).

Așa încât, după multe teste cu instrumente scumpe și ieftine, unele mai aspectuoase, iar altele mai puțin arătoase, având diferite compoziții (spre exemplu: liniar din plastic sau metalic, creion mecanic de 0,5 mm sau de 0,7 mm), am reușit să aleg cele mai potrivite instrumente pe criteriul utilității lor în proiect.

În lista produselor veți găsi și produse despre care veți crede că nu sunt potrivite, spre exemplu un cutter de 9mm, ieftin. Însă tocmai acesta a fost cel care a furnizat cele mai bune rezultate pentru operațiunile de tăiere / decupare.

De asemenea, chiar dacă un creion mecanic nou include 2, 3 mine de creion, vă recomand să cumpărați un set de mine 2B – Rotring, care sunt mine de creion mai moi și foarte potrivite pentru marcare / liniere și obținerea unei vizibilități bune.

Desigur că puteți folosi și instrumente de lucru pe care le aveți deja acasă, însă vă recomand să le testați pentru a vă asigura că acestea corespund solicitărilor la care vor fi supuse.

De reținut că pentru achiziții succesive de construcții de hârtie și carton nu este necesar să cumpărați din nou instrumente (vezi alimentator 12 V, placa de tăiere), care pot fi folosit pentru mai multe proiecte. Vezi PACHETUL INSTRUMENTE.

Prin urmare, produsele pe care vi le recomand sunt produse testate și recomandate.

Succes!