Informații privind livrarea

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Taxa de livrare are valoare variabilă și depinde de prețul furnizat de curier și de localitățile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat. În cazul în care livrarea se va face într-o localitate care nu este în aria de acoperire a firmei de curierat, vă vom contacta pentru a vă comunica costurile de transport aferente.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să le introduceți în căsuța de observații înainte de finalizarea comenzii. În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Numărul maxim de bucăți comandate este corespunzător numărului de bucăți din stoc. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră sunteți de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite, în limita stocului disponibil, de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Politica de retur

Conform legislației române, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță (dreptul de retragere din contract), în termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat în posesia produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuielile de curierat). Produsele se pot returna prin orice firmă de curierat care asigură livrarea coletului la adresa noastra din Alba Iulia, str. dr. Ioan Rațiu, nr, 17A, jud. Alba, tel. 0740165458. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost recepționate (nefolosite).

În cazul în care Clientul dorește înlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport și ramburs, dacă este cazul, cad în sarcina sa.

În cazul în care, din greșeală, ați primit un alt produs decât cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde întocmai cu specificațiile din site, ne asumăm costurile de retur și vom depune toate eforturile pentru a vă înlocui produsul cât mai repede. În cazul în care nu se dorește înlocuirea produsului, veți primi banii înapoi, în maximum 14 zile calendaristice de la data recepției produsului returnat la sediul nostru. Acesta va fi evaluat pentru a se determina dacă a fost utilizat.

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată, în cazul plății cu card bancar sau OP, trebuie rambursate de Comerciant în termen de maximum 14 zile calendaristice.

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, în termen de 14 zile calendaristice. În acest caz, Clientul trebuie să semnaleze această situație prin email la contact@jascop.ro și să trimită produsele la adresa Comerciantului (Alba Iulia, str. Dr. Ioan Rațiu, nr. 17A, jud. Alba, tel. 0740165458). În cazul în care schimbarea produsului nu este posibilă sau nu se dorește, Comerciantul va rambursa suma aferentă în contul bancar al Clientului, în maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere / retur al produselor trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră printr-o declarație neechivocă, de exemplu, un e-mail.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face în contul bancar al titularului comenzii, conform informațiilor trimise de către Client. În acest sens, Clientul va comunica în scris contul IBAN, banca și numele complet al titularului de cont, în vederea efectuării transferului. Comerciantul nu se face răspunzător de transmiterea eronată sau incompletă a datelor pentru efectuarea plății produselor returnate.