WordPress vă permite să construiți un site web fără ajutor, care să vă satisfacă nevoile unice. Începeți un blog, site de afaceri, portofoliu de produse sau servicii, magazin online sau orice altceva vă puteți imagina.

Cu ajutorul unor teme de optimizare încorporate și receptive, cu mobilitate, nu există limite pentru a te adresa cititorilor / clienților tăi cu noul site. Creați un site simplu pentru familia dvs. sau vindeți produse din întreaga lume – depinde de dvs.

Indiferent de mărimea bugetului dvs., puteți crea un site web gratuit sau mai costisitor și puteți obține acces la teme profesionale, 3 GB de spațiu de stocare, asistență comunitară și multe altele.

Folosind WordPress pentru crearea unui site, beneficiați de următoarele avantaje:

1. Este flexibil și adaptabil. Oferă o gamă largă de site-uri predefinite. WordPress este folosit pentru a reprezenta chiar întreprinderile mici și pentru a crea bloguri personale. Site-urile WordPress pot conține magazine complete de comerț electronic, pot prezenta un portofoliu sau pot găzdui o rețea socială, un grup. Oricare ar fi cerințele unei companii, pachetul de bază WordPress, plus o combinație a numeroaselor pluginuri, poate face un site potrivit. Datorită numeroaselor sale teme și accesului ușor la fișierele sale sursă, WordPress este, de asemenea, adaptabil la nesfârșit nevoilor companiei în schimbare.

2. Ușor de utilizat – chiar și pentru începători. Un site WordPress poate fi instalat și pus în funcțiune într-un timp foarte scurt, chiar fără expertiză tehnică. Toate nevoile utilizatorilor sunt un nume de domeniu și un cont de găzduire.WordPress poate fi instalat gratuit. De acolo, un tablou de administrare intuitiv și ușor de administrat are toate funcțiile necesare pentru a particulariza funcțiile cheie precum poziția și aspectul site-ului și pentru a începe imediat să creeze pagini și postări.

3. Temele oferă opțiuni multiple. Temele WordPress oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni pentru reglarea fină a aspectului și a funcțiilor unui site nou. Temele pot fi vizualizate live și instalate în orice moment pentru a schimba aspectul și aspectul unui site WordPress.

4. Pluginuri Extindeți funcționalitatea. WordPress include toate elementele necesare pentru a crea un site de bază, dar mulți utilizatori doresc funcții mai specializate legate de nevoile specifice ale unui site. Directorul plugin WordPress include sute de plugin-uri mici de coduri concepute pentru a efectua sarcini specifice.

5. Site-uri WordPress rang înalt. Câmpul de căutare este esențial pentru clasarea pe Google și alte motoare de căutare. Site-urile WordPress tind să se situeze la un nivel ridicat pentru cuvintele cheie, în mare parte pentru că sunt în mod constant actualizate și deoarece WordPress include o varietate de instrumente și pluginuri pentru optimizarea conținutului pentru SEO (optimizarea motorului de căutare).

6. Site-urile WordPress adaptare pentru mobil și tabletă. Răspunsul mobil este, de asemenea, un factor în clasamentul Google, astfel încât site-urile web trebuie să arate bine pe orice dispozitiv.

7. Site-urile WordPress au un blog încorporat. Din moment ce WordPress este un sistem de gestionare a conținutului, acesta are mai multe caracteristici care fac publicarea conținutului ușor. Una dintre acestea este o caracteristică blog construită care poate fi accesată de pe orice dispozitiv, în orice moment, astfel încât utilizatorii care doresc să adauge un blog pe site-ul lor nu trebuie să creeze unul separat.

8. Comunitatea WordPress oferă asistență. Deoarece WordPress este gratuit și open source, este susținută de comunitățile din întreaga lume.

Consultați planul cursului aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *