Telegescu Adrian
Experimentat în retail, gestiune mărfuri, management clienți, producție alimentară, calitate și siguranța alimentului.
București

Am acumulat o experiență relevantă în retail ca și manager raion, manager departament, manager dezvoltare.

Am gestionat și manageriat îndeosebi operațiuni în domeniul produselor alimentare (aprovizionare, gestiune stocuri, vânzare), am fost responsabil cu procese privind calitatea și siguranța produselor alimentare, am interacționat cu succes cu autorități de control (OPC, DSV, DSP), așa încât intenționez să continui activitatea profesională în retail, producție sau distribuție produse alimentare.

Am coordonat echipe de până la 110 angajați (manageri raion și lucrători comerciali), fapt care mi-a dezvoltat capacitatea de a implementa și îmbunătății procese de lucru.

Sunt dispus să lucrez program prelungit și pe schimburi.

Bake expert
2017 – prezent
Coordonator magazine Casa Brutarilor si Belforno
  • responsabil cu managementul bugetului pe rețeaua de desfacere,
  • elaborare strategii de vânzare,
  • implementare, evaluare, îmbunătățire indicatori de performanță specifici,
  • raportări și situații de management către conducerea superioară.
IKA – retail modern
2006 – 2017
  • Manager gastronomie – Cora
  • Manager departament / Manager dezvoltare – Auchan
  • Director adjunct magazin – Billa

Responsabilități principale:

  • am fost membru în echipele de remodelare a magazinelor, cu atribuții în implementarea și monitorizarea implementării proceselor de lucru specifice,
  • am asigurat implantarea produselor conform politicii interne pentru mezeluri vrac, lactate, brânzeturi, produse congelate, măsline vrac, pâine,
  • am coordonat activitatea echipelor subordonate,
  • am coordonat / participat la activități privind controlul, verificarea și asigurarea calității produselor recepționate și expuse pentru vânzare,
  • am analizat stocurile de marfa, am transmis comenzile către furnizori, am participat la activități de recepție,
  • am realizat și implementat programul de autocontrol și HACCP.
Mc Donlads
1998 – 2003
Manager restaurant
Educație și formare profesională
Liceu – Facultate
1987 – 1995

1987–1991 Diploma de Bacalaureat

  • Liceul de Metrologie, Electrotehnică, București
  • Licențiat în controlul calității produselor alimentare, Ploiești
Codecs
1996 – 1997
Management competitiv și administrarea afacerilor
Abilități și trăsături de personalitate

Onest, muncitor, devotat și loial.

Skills
Limba engleză și limba franceză – B1
Utilizare pachet Microsoft Office
Șofer cat. B
ISO 22000
Siguranța alimentului
Management proces
Producție, gestiune, vânzare mărfuri