Context general

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https//jascop.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

https://jascop.ro este administrat de PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ cu sediul în Alba Iulia, str. Dr. Ioan Rațiu, nr.17A, jud. Alba, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. F1/1090/2017, CUI 38629068.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări ale site-ului https://jascop.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligațiile dumneavoastră atunci când cumpărați de pe site

Pentru a putea cumpăra de pe https://jascop.ro/shop/, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website atunci când vă sunt cerute informații privind adresa de destinație a coletului și datele privind facturarea.

În utilizarea serviciului, declarați că furnizați informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa încât relația comercială (de cumpărare, livrare și plată) să decurgă fără probleme.

Preț și modalități de plată

Prețurile prezentate sunt prețuri finale. Prețul de vânzare prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare.

Plata produselor se efectuează prin credit / debit card la plasarea comenzii online.

Responsabilități privind produsele

Prin modul în care sunt folosite produsele achiziționate de pe site nu ne asumăm responsabilitatea și nu putem fi făcuți responsabili pentru pagubele sau accidentările apărute. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați secțiunea “Politica de retur“.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ, titular al acestui site. În cazul unor eventuale conflicte între PERSOANA FIZICĂ AUTORIZAT și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în maximum 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat la instanța competentă de la sediul persoanei fizice autorizate, în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual https://jascop.ro.