Coordonator

COORDONATOR (C)

Trasaturi caracteristice: Bun comunicator; inspira incredere; calm; ofera motivatie; increzator; controlat; bun ascultator. Are idei clare despre atuurile si cusururile echipei si se straduieste sa maximizeze potentialul fiecarui membru. Principala trasatura a lui C este dominatia puternica, dublata de un devotament ferm fata de telurile grupului. C reprezinta fateta calma, serioasa, stabila, incurajatoare, stimulatoare a liderului de echipa. Stilul comportamental in cadrul echipei consta in a incuraja contributiile si a le evalua in functie de obiectivele echipei.

Cel mai bun rol: Coordonatorul – adesea presedintele unei companii (sau in cazul nostru, mangerul proiectului) – organizeaza operatiunile si resursele echipei in scopul indeplinirii obiectivelor acesteia. Organizeaza munca echipei; foloseste calitatile si talentul membrilor echipei; deleaga sarcinile;

Slabiciuni acceptabile: Poate fi manipulativ; nu este in mod special creator sau sclipitor de inteligent dar se pricepe sa lucreze cu oamenii.

Atitudine de evitat: Competitia cu ceilalti in defavoarea admiterii calitatilor lor; abdicarea de la conducere in fata opozitiei sau a apatiei.

Descarcă programul.