Caracteristici

Echilibrat si stapan pe sine.

Intre 25 si 22 de puncte: sunteti o persoana care dati dovada de echilibru si stapanire de sine. Fire practica, realista, va constientizati propria valoare. Adaptabil la efort, cu forta interioara, aveti puterea sa înfruntanti orice obstacol. Atent la ceea ce se petrece in jur, sunteti un om bine informat. Circum­spect, nu mergeti pe prietenii întamplatoare. Vedeti lumea asa cum este si faceti diferenta intre ceva valoros si o pierdere de vreme.

Independent în gandire, cu o foarte buna capacitate de decizie, actionati energic, perseverent. Odata pornit la drum, greu mai puteti fi oprit. Unele dificultati le depasiti cu mult simt al umorului. Dispretuiti prostia si comportamentul nesabuit. Exista riscul sa va atrageti unele antipatii si invidii din partea celor care nu au curajul de a va sta in cale. Sunteti adeptul ideii: este mai bine sa mori în picioare, decat sa traiesti in genunchi!

 

Increzator.

Intre 21 si 15 puncte: sunteti o persoana destul de increzatoare în propriile forte. In general, priviti lucrurile cu optimism si faceti dovada unei bune experiente de viata. Flexibil, adaptabil la efort in functie de solicitari, aveti puterea sa duceti orice lucru la bun sfarsit.

Aflat sub o oarecare presiune a timpului, sunteti in permanenta miscare. Cautati solutii pentru rezolvarea unor probleme personale, despre care evitati sa vorbiti. Sever, nu va iertati micile slabiciuni. Fiti ceva mai intelegator cu dumneavoastra. Recunoasteti ca, pe langa unele slabiciuni, aveti si multe calitati. Actionati constant si nu mai acordati atentie unor lucruri lipsite de importanta. Cei care va vorbesc pe la spate sunt cu mult în urma dumneavoastra.

Nu uitati niciun moment ca sunteti un luptator care persevereaza, în ciuda tuturor piedicilor. Acestea va fac sa fiti mult mai hotarati in tot ceea ce vreti sa realizati. Ambitios, tenace, sunteti destinat succesului.

 

Ponderat. Intre 14 si 5 puncte: sunteti o persoana ponderata, care adopta, in tot ceea ce face, o politica a riscului minim. Sensibil, cu nevoie de comunicare, nu spuneti usor ceea ce aveti pe suflet. Unele framantari va alunga buna dispozitie si va fac sa cautati singuratatea. Inteligent cu o buna capacitale de prelucrare a informatiilor, pierdeti din vedere chiar calitatile ce va definesc.

Acordati o nejustificata atentie celor ce se spun despre dvs. Din pacate, uitati ca oamenii buni sunt discutati pe la colturi… ! Dispretuiti minciuna. Atent la ceea ce se petrece in jur, evitati sa solicitati sprijin si raspunsuri. Incercati sa va rezolvati singur problemele. Prudent, neincrezator in cei din jur, nu va asumati usor decizii. Grija pentru ziua de maine este coplesitoare. Exista riscul ca starea de spirit sa va fie dictata de cei din jur. In momente critice, va lasati prea usor influentat.

Presiunea la care sunteti supus este in crestere. Amenintandu-va planurile si visurile. Incercati din rasputeri sa mentineti starea de lucruri actuala, dar nimic nu va mai merge cum trebuie. Traiti un sentiment de esec, dublat de o indoiala ce va apasa sufletul. Necazurile prin care treceti nu sunt deloc usoare. Este bine sa spuneti ceea ce va doare si sa nu uitati ca sunteti o persoana de incredere.

 

Pesimist.

Intre 4 si 0 puncte: sunteti o persoana lipsita de incredere in forte proprii. Pesimist, cu tendinta de a-i evita pe cei din jur, incercati sa va rezolvati singur problemele. Coplesit de griji si temator, va framantati prea mult pentru lucruri lipsite de importanta.

Candva spontan, spiritual, astazi afisati o nota accentuata de oboseala. Interiorizati un sentiment de inutilitate. Nimic din ceea ce vreti sa faceti nu mai merge ca inainte. Apatic, lipsit de curajul de a infrunta greutatile vietii, nu va mai asumati decizii. In general, evitati situatiile tensionate prin neparticipare.

Inchis in sine, nu spuneti ceea ce aveti pe suflet. Abatut din drum de propriile indoieli, consumati multa energie incercand sa gasiti raspunsuri unor situatii fara valoare. Usor derutat, lipsit de un tel bine stabilii in viata, sunteti pe cale de a ceda sub presiunea celor din jur. Aveti nevoie de sustinere si intelegere. Printr-o reevaluare a situatiilor, puteti sa intoarceti spatele trecutului si sa va reorientati spre implinire, bucurie si impacare cu propria persoana.

Descarcă programul.