Exista situatii in care acceptam provocarea, atacam direct problema sau, dimpotriva, o abandonam, lasand pe altcineva sa se descurce. Din cele intalnite in viata, estc usor de ghicit care atitudine este mai bine rasplatita. Prima atitudine ne sporeste respectul de sine, intarindu-ne dispozitia si forta de a infrunta inca o zi, in timp ce a doua ne scade increderea in fortele proprii. Daca acceptam ca avem mai mult de castigat vorbind fara ocolisuri si afirmandu-ne ideile cu claritate, atunci trebuie sa admitem si ca, in masura in care o sa ne sustinem sincer scopurile si convingerile, putem fi si criti­cati pentru ele. Asumandu-ne riscuri, ne sporim si sansele de a fi criticati aspru. Nu vom fi pe placul tuturor si nici ceea ce avem de spus nu va fi, totdeauna, acceptat.

Asa ca, din cand in cand, trebuic sa ne asteptam la discutii si conflicte. Daca suntem intelesi gresit, este bine sa nu cedam!. Trebuie sa ne sustinem cu tarie punctul de vedere, obisnuindu-ne sa rezistam. Construiti-va o forta interioara, astfel ca, oricate lovituri veti primi, sa ramaneti mereu neclintit si pregatit pentru urmatorul atac.

Daca vreti sa stiti mai multe despre felul dumneavoastra de a va manifesta in fata greutatilor, cititi enunturile din tabel si apreciati in ce masura sunteti de acord sau nu cu fiecare dintre ele.

Descarcă programul.