Caracteristici

Entuziastul. In general, sunteti o fire activa, cu preferinta pentru impli­care in rezolvarea unor probleme. Increzator in fortele proprii, aveti talentul de a fi la locul potrivit in momentul potrivit. Deschis fata de cei din jurul dumneavoastra, castigati cu usurinta noi prieteni. In lupta, succesul este foarte important. Esecul inseamna de cele mai multe ori suferinta. In relatia cu sefii, stiti sa alegeti drumul cel mai direct, chiar daca acesta va provoaca si unele neintelegeri.

Atent la ceea ce se petrece in jurul dumneavoastra, riscati sa pierdeti din vedere unele detalii. Dornic de a va impune punctul de vedere in unele momente, nu sunteti inteles corect. Spunand lucrurilor pe nume, puteti sa va atrageti unele antipatii. Indiferent de consecinte, sunteti adeptul respectarii principiului adevarului. Uneori puteti fi apreciat drept un lider de sindicat, vesnic nemultumit.

Constantul. Echilibrat, ferm in ceea ce priveste binele si raul, aveti puterea sa actionati cu intelepciune. Centrat pe sarcina, atent la lucrurile de detaliu, manifestati o gandire logica, rece. Nu sunteti adeptul sacrificiilor inutile, in general, actiunile dumnea­voastra sunt bine organizate, fapt ce va ajuta sa depasiti situatiile de risc.

Bun observator, preferati sa luati decizii fara sa va lasati influentat de parerile celor din jur. Inainte de a actiona in vederea rezolvarii unor probleme, acordati o atentie importanta orga-nizarii unui plan. In relatiile cu cei din jur, reusiti sa va impuneti cu usurinta punctul de vedere, bun diplomat, pentru cei mai multi reprezentati un posibil lider.

Ezitantul. Sensibil, cu nevoie de sustinere, luarea unor decizii va pune pe ganduri. In general, preferati sa nu hotarati destinul unor actiuni. Interiorizat, lipsit de incredere in cei din jurul dumneavoastra, nu aveti curajul sa spuneti ce ganditi cu adevarat. In general, va lasati condus de mersul lucrurilor. Cu simt critic pronuntat si cu un spirit de analiza aparte, evitati confruntarile directe.

Riscati sa fiti perceput ca omul-bun-la-toate, fapt ce nu sustine spiritul dumneavoastra de luptator. Prudent, nedreptatea va face sa evitati relatiile cu cei din jur. In situatii tensionate, exista posibilitatea sa acceptati infrangerea inainte de a incepe lupta. Aveti nevoie de mai mult curaj. Incercati sa va impuneti calitatile, indiferent de parerile celor din jur.

Descarcă programul.