Caracteristici

Caracter fundamental optimist. In orice circumstanta gasiti un element pozitiv; exista nimic care sa va preocupe sau sa ingrijoreze prea mult, din moment ce va ganditi imediat la modul de a iesi din incurcatura. Aveti in mod sigur succes in activitate sau, cel putin, aveti incredere ca il veti obtine. Optimismul dvs. este contagios pentru ca reusiti sa il transmiteti si persoanelor care va inconjoara, fapt pentru care multe din ele va si cauta. Reusiti adesea sa atrageti avantaje in favoarea dvs. din situatiile in care sunteti implicat. Totusi excesul de incredere va indeparteaza putin de realitate care intotdeauna corespunde dorintelor si sperantelor dvs. Aveti uneori si deziluzii, dar fara consecinte grave pentru ca optimismul va ajuta sa va reveniti imediat. (indicat pentru personalul din managementul intreprinderilor).

Orietat spre optimism. Persoana este orientata catre optimism, catre incredere in propria persoana si in altii, dar aceste atitudini sunt instabile si rareori sentimentele si starea i se schimba in rau. Are deseori nevoie sa fie incurajata; in caz contrar, entuziasmul o paraseste rapid si este cuprinsa de neliniste si indoieli.

Pesimist. O persoana puternic pesimista, iar atunci cand sufera un esec il accepta foarte usor: Stiam ca asa se va intampla!

Descarcă programul.