ANALIZA PUNCTAJ TOTAL

ANALIZA PUNCTAJ TOTAL

25-60 puncte

Aveti motivele dumneavoastra de a fi ceea ce sunteti, nu incape indoiala ca viata dc pana acum v-a demonstrat-o. Ar fi totusi nevoie sa incercati sa nu va bazati atat de mult pe reguli, fie ele scrise sau nescrise, si sa va permiteti mai multa liberate de actiune. Extinderea orizontului personal va va face numai bine. Noi perspective vi se vor deschide exact acolo unde v-ati fixat pana acum limitele.

61 – 95 puncte

Nu cred ca va ameninta primejdia de a cadea prada gandirii irationale. Probabil ca deja prietenii, cunoscutii si colegii suni de aceeasi parere. Straduiti-va sa va mentineti aceasta atitudine sanatoasa, fara a uita ca, de multe ori, nu calea de mijloc este cea care asigura succesul. Uneori trebuie sa luam pozitii diferite de ale celorlalti.

96- 125 puncte

Va caracterizeaza un nonconformism sanatos, cu toate ca aveti uneori o predispozitie spre extreme. Aceasta o arata – daca este cazul -punctajul de peste 119 puncte, ceea ce inseamna ca preferati sa respingeti din ce in ce mai mult orice fel de constrangere. Aveti grija totusi sa nu va faceti din respingere o obisnuinta.

Descarcă programul.