Factorul Do – DEPENDENTA DE OPINIA CELORLALTI

5-12 puncte

Este impresionant in ce grad puteti depinde de opinia celorlalti. Permiteti cu prea multa usurinta altora sa va inchisteze in cadrul unor reguli prea stricte. Aceasta situatie se poate agrava pana la punctul in care ideile, scopurile si atitudinile dumneavoastra ar ajunge sa fie in totalitate determinate de parerile generale ale celor din jur. Este deci de la sine inteles ca tindeti sa respingeti apropierea atat de cei cu o gandire prea contradictorie sau prea haotica. Dar credeti ca va face bine sa continuati a fiti un prea ascultator executant al ordinelor primite?

 13 – 18 puncte

Este bine ca stiti sa faceti opinie separata atunci cand este cazul. Continuati sa procedati astfel si nu va lasati derutati de la drumul ales.

19 – 25 puncte

Mai mult ca sigur ca va puteti considera un/o nonconformist/a. Chiar daca nu v-ati dovedit talentul in literatura, arte plastice sau altele asemenea, cu certitudine ca stapaniti arta de a trai. Nu ar trebui sa blamati intr-atata societatea asta decadenta, dar nu este imposibil ca sa aveti si bunele dumneavoastra intentii pntru a o face.

Descarcă programul.