Factorul P = PERFECTIONISMUL

5-12 puncte

Sunteti aproape de imaginea clasica a celor care cauta cu perseverenta “Perfectia si Precizia”, uitand probabil ca aceste notiuni isi au rostul in mod natural doar in domeniul tehnic.

Oamenilor si relatiilor dintre ei cu greu li sepoate cere sa posede aceste calitati in forma lor absoluta. Daca ar fi asa omenirea ar deveni anosta si sterila. Prima consecinta a unei astfel de atitudini ar fi ca in jurul Dvs. ar fi grea sau imposibila existenta unei atmosfere pozitive, tocmai din cauza atitudinii nepermisive fata de erori. Dictonul are dreptate – a comite erori sta in firea omului, iar daca nu doriti ca, atat dvs cat si contextul in care socialmente existati, sa incremeniti intr-un schematism imuabil, atunci ar trebui sa va revizuiti coordonatele principalitatii pe care v-ar place sa o numiti de fier.

13-18 puncte

Aveti o conceptie relaxata cu privire la perfectiune. Daca pe de o parte o organizare sociala perfecta va repugna, la fel de straina va este si aprecierea unei lumi in care oricine face ce vrea. Poate ca nu ar strica, totusi, sa reflectati unde este nevoie de perfectiune si unde nu.

19 – 25 puncte

In contextul social dumneavoastra contestati atat pe perfectionisti, cat si pe cei dispusi sa lase lucrurile sa mearga de la sine. Considerati ca ambele notiuni isi pot gasi justificarea, de la caz la caz si cu conditia sa nu se impinga lucrurile spre extrem. Incercarile permanente de a valorifica partea buna a oricarei situatii va reusesc de cele mai multe ori.

Descarcă programul.