Factorul Rem = REACTIVITATE EMOTIONALA EXCESIVA

5-12 puncte

Chiar si in situatiile de relativ mai mica importanta inclinati spre o atitudine de escalare cognitiva. Acest mod de reactie, de multe ori impulsiv, este denumit in sensul pozitiv tempera­ment, deoarece el are de fapt doua fete. Daca nu reusiti sa va controlati, atunci escalarea cognitiva, verbala si fizica ar putea avea rezultate extrem de distructive. Probabil ca ati avut deja ocazia sa constatati. Consecintele lor? Probleme la locul de munca sau studiu, probleme in societate, dificultati in existenta de cuplu si chiar esecuri in evolutia profesionala. Se recomanda eliminarea sau reducerea intensitatii acestor atitudini.

13-18 puncte

Aveti o constiinta extrem de diferentiata, inegala daca vreti, asupra ideii de dreptate. Temperamental va situati intre extreme. Daca aveti necazuri ele sunt de cele mai multe ori provocate de pretentiile prea ridicate pe care le aveti fata de colegi si semenii dumneavoastra in general, pretentii pe care acestia nu prea au cum sa le satisfaca.

19-25 puncte

Cei din jur va considera a fi o persoana linistita si echilibrata. Pe langa o buna pricepere la tratative, aveti si talentul de a cere colabora­torilor exact ceea ce sunt ei capabili sa faca. Daca veti ocupa o functie de raspundere, feriti-va de asumarea tuturor responsabilitatilor, delegati altora pe cele a caror indeplinire v-ar ocupa prea mult limp, si preocupati-va de instruirea celor care ar putea sa va suplineasca atributiile la nevoie.

Descarcă programul.