Factorul Rec = RECIPROCITATEA INTRAJUTORARII

5-12 puncte

Se intampla adeseori sa suprasolicitati ajutorul pe care vi l-ar putea acorda cei din jur sau societatea, de parca rolul acestora pe lume ar fi acela de a va sprijini. Veti putea gasi uneori oameni sa va fie de folos, dar bunavointa are limite. Nu exista o lege care sa va dea dreptate asa incat trebuie sa va controlati egoismul. In acest fel veti putea sa va ameliorati relatiile.

13-18 puncte

Specialitatea dumneavoastra este echilibrul dintre altruism si egoism. Nu vad nici un motiv pentru a va sfatui sa va schimbati atitudinea. Poate ca va fi necesar uneori, totusi, sa ii scoateti pe altii dintr-ale lor, in special atunci cand de aceasta depinde reusita scopului propus. Nu veti castiga in popularitate, dar nu aveti ce face – cate o data este nevoie sa procedati astfel.

19 – 25 puncte

Aveti tendinta de a face totul singuri. Poate ca stiti de ce. Poate ca nimeni nu o face la fel de bine, sau nimeni nu are nici macar dreptul de a o face. Ce ar fi sa acordati si altora o sansa de afirmare? Si mai lasati-va ajutati din cand in cand de ceilalti. La urma urmei intreaga noastra cultura se bazeaza pe permanenta daruririi fata de semenii nostri, precum si pe abilitatea de a primi ceea ce ni se da.

Descarcă programul.