Caracteristici

TEMATOR. Dati semne de teama. Ezitati sa va aratati forta, preferand sa va retrageti si sa amanati lupta. Va lipseste increderea de a merge pana la capat. Sensibil la critici, aveti nevoie de aprobarea celorlalti. Cand nu sunteti acceptat, deveniti pesimist si nesigur. Nu asteptati sa vi se recunoasca valoarea de catre ceilalti. Luptati singur si credeti in ceea ce vreti sa realizati in viata.

PARTIAL OPTIMIST. Va simtiti in siguranta in ceea ce priveste cariera, dar nu aveti o perspectiva pe termen lung. Fiecare zi va aduce noi framantari; pentru a le face fata, sunteti nevoit sa va consumati intreaga energie. Sunteti tipul omului care prefera stabilitatea in locul aventurii.

LUPTATOR. Sunteti un adevarat luptator. Sunteti un individ de nadejde, inteligent si energic. Curajos, incisiv si tafnos, nu stiti sa pierdeti. Pasionat de aventura si de actiunile indraznete, va supraevaluati calitatile personale. Increzator in dumneavoastra, incapatanat, nu stati retras, asteptand sa fiti calcat in picioare. Imprevizibil in actiune, acceptati riscul ca forma de viata.

OPTIMIST. Sunteti o fire entuziasta, optimista, dinamica si constienta de propriile capacitati. Va exprimati deschis sentimentele. Puteti sa nu fiti prea sigur de ideile dumneavoastra, dar sperati ca vor fi acceptate. Dornic sa va aparati interesele cu orice pret, mai aveti si momente in care minciuna este prietena dumneavoastra. Energic, cu multi asi in maneca, va pastrati ideile bine ascunse pana la momentul potrivit. Bine orientat, cu spirit practic, sunteti destinat succesului. Aveti calitati de conducator.

Descarcă programul.